www.sa3.nl

Stichting Algemene Activiteiten Appelscha

Over SA3

Binnen Appelscha. zijn veel vrijwilligers actief om de vele activiteiten in ons dorp mogelijk te maken.
De meeste activiteiten worden georganiseerd door verenigingen of stichtingen die zich specifiek op hun activiteit richten. Er zijn daarnaast ook activiteiten die niet onder een stichting vallen. Denk aan Koninginnedag, de markten.
Stichting Promotie Appelscha 2005 heeft daarom een zelfstandige stichting opgericht die deze activiteiten organiseert.

SA3 is een stichting met een bestuur dus zonder leden. Om evenementen te kunnen organiseren ( b.v. NK Solexrace, Ringrijderij, Dodenherdenking, Markten/Braderieën, etc.) zijn wij voor de uitvoering afhankelijk van vrijwilligers. Tevens dienen wij - naast een bijdrage van de OVA - in onze eigen financiële middelen te voorzien. Om continu─Ćteit te kunnen waarborgen zijn deze twee elementen van wezenlijk belang.

Omdat het TIP Appelscha zich tot doel heeft gesteld de bezoekers van Appelscha. compleet te informeren, treft u op deze pagina geen agenda aan. Een overzicht van alle activiteiten in Appelscha staat op: www.appelscha.nl

 

Bestuur

De stichting SA3 word bestuurd door de onderstaande personen.
Voorzitter: Harm Louwes
Secretaris: Corrie Zijlstra
Penningmeester: Arend Pruntel

Contact adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de organisatie en uitvoering wordt een beroep gedaan op vele vrijwilligers. Deze groep is groot en er komen regelmatig mensen bij. Namen noemen zou betekenen dat we mensen kunnen vergeten hetgeen onvergeeflijk zou zijn.